Padár

13.500.000 Ft

34.947

Bájos zalai zsákfaluban, Padáron 80 nm-es családi ház eladó!

ID: BB0095
Eladó Ház / Családi ház
Padár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó HázPadár Eladó Ház
Foglalt

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 8935 PadárTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 80 m2
Szobaszám 2Építés éve 1950
Költözhető azonnalSzerkezet Egyéb
Telek terület 2200 m2Állapot Felújítandó
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Gáz - konvektorBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Egy helyiségbenErkély Nem
Kilátás Udvarra néző
Utcára néző
Tájolás kelet
Parkolás 2 állásos garázsExtrák Tehermentes

Leírás

A vidék nyugalma és a természet közelsége ötvöződik ebben a bájos zalai zsákfaluban Padáron, mely mindössze 25-30 perc távolságra található Zalaegerszegtől (22 km) és a Balatontól (27 km) egyaránt.

A kelet-nyugati tájolású ingatlan egy 2200 nm-es, részben körbekerített telekre épült, melyhez saját kút, szép belső udvar valamint gyümölcsös és gazdálkodásra alkalmas terület tartozik.

A vegyes falazatú épület utcafronti részén 2 szobát és egy előszobát alakítottak ki, ennek szerkezete vályog, melyhez L - alakban kapcsolódik egy téglából épült előtér, konyha, fürdőszoba és wc, valamint spájz és egy külön bejáratú kamra padlásfeljáróval.

A szobák melegét gázkonvektorok biztosítják, a többi helyiség jelenleg kályhával, a konyha sparhelttel fűtött, természetesen korszerűsítésre az utóbbiaknál is van mód.

További kényelmet és tárolási lehetőséget nyújtanak a melléképületek, mint a nyári konyha, garázs (akár két gépjármű elhelyezésére is alkalmas), terménytárolók, sőt még használható régi ólakat is találunk.

A szennyvíz elvezetést környezetbarát egyedi rendszer biztosítja.

A tetőszerkezetet néhány éve szakemberek újították, remek állapotnak örvend, héjazata hagyományos cserép.

A ház igény szerint korszerűsíthető, de jelenlegi állapotában is alkalmas állandó lakhatásra, hétvégi háznak, csendes, nyugodt vidéki birtoknak.

Irányár: 13.500.000 Ft

Ha szeretne többet megtudni erről az elbűvölő otthonról, vagy szívesen megtekintené személyesen is, ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot még ma!